Aangeboden: Astorc inklapbare aanhanger voor handbike en meer

Delen
Hierbij bied ik mijn Astorc inklapbare aanhanger uit 2013 te koop aan. Deze aanhanger is speciaal geschikt gemaakt voor het vervoeren van een handbike plus een fiets. En standaard is hij geschikt voor het vervoeren van een (gewone) fiets, een elektrische fiets en/of scootmobiel. Zodat je samen met je partner ergens anders kan gaan fietsen dan alleen het rondje rond je woonplaats.

Deze aanhanger is rechtopstaand op wieltjes makkelijk weg te zetten in de schuur, in de garage of onder een carport of afdak, in de tuin of aan de zijkant van het huis. Met reservewiel, speciaal aanhangerslot, spanbanden, steun voor de fiets en verschillende oprijplaten inbegrepen. De aanhanger is zo goed als niet gebruikt en zeer compleet. Zie de foto's op deze pagina. Hij mag weg tegen ieder aannemelijk bod.

Geïnteresseerd? Gebruik dan onderstaand formulier om rechtstreeks te reageren naar eigenaar Peter. 

Reactieformulier Astorc inklapbare aanhanger voor handbike en meer

U kunt reageren door onderstaand formulier volledig in te vullen (inclusief de controlevraag om spam tegen te gaan) en op de reactieknop te drukken. Uw gegevens en reactie worden verstuurd naar de adverteerder en worden niet op deze website vertoond.

* verplicht

Uitgelicht

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners

Partners

uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners uitgelicht en partners